Голем избор на ЛЕД светилки!

За нас

Електрорама-М е компанија чија главна дејност е трговија со електро материјали. Компанијата е формирана во 2002 година со седиште со Скопје, Македонија. Компетентноста, посветеноста и визијата на вработените, овозможи Електрорама-М брзо да го најде своето место на македонскиот пазар.

Преку понуда на производи и решенија од областа на електриката успеавме да се наметнавме со квалитет и препознатливост. Со наша понуда присутни сме во делот на осветлување, склопна техника и автоматика, инсталациски материјали, проводници и кабли, комуникациска опрема, безбедносни уреди, енергетски уреди, громобрански прибор и опрема, алат, монтажен прибор и друго.

Застапници и дистрибутери сме на реномирани брендови од областа на електриката, што ни овозможува со квалитни производи да одговориме на потребите на нашите потрошувачи.

Располагаме со изложбен салон, магацински простор, возила за дотур.

Преку нашите производи излегуваме во пресрет на потребите на индустријата, градежништвото и домаќинствата.

Нашата цел е да имаме задоволни клиенти, преку нашата понуда на производи со препознатлив квалитет.

Производи

Новости и промоции

Адреса

ул. 1638 бр. 52, 1000 Скопје – Гази Баба

Телефон

+389 (02) 2400 – 550
+389 (02) 2400 – 650

Е-Пошта

info@electrorama.com.mk

Контактирајте не

Во моментот не сме активни, но можете да ни пратите е-пошта и нашиот тим ќе ве контактира.

Не се чита? Сменете текст. captcha txt

Почнете да пишувате и притиснете Ентер за да пребарате